Boerderij Driebergen x NSRT – Dox & Friends

vrijdag 28 juni 2024

€12,50 - €15, a/d deur €17,50 (excl. €2 service fee)

Agenda

Boerderij Driebergen

Delftweg 254
3046ND Rotterdam

Op vrijdag 28 juni ontvangt Boerderij Driebergen voor het vierde jaar op rij rapper en spoken word artiest Unorthadox (Dox). Met een jaarlijks wisselende crew en tal van guest artists is Dox van plan het publiek weer volledig van haar voeten te vegen. Verwacht een avond in teken van improvisatie waar on the spot nieuw werk gemaakt wordt met een interdisciplinaire twist.

De volledige line-up is bekend, en het wordt prachtig weer met veel zon! Wij kunnen niet wachten op deze avond vol muziek en dans in de Rotterdamse natuur bij Boerderij Driebergen. Haal nu je kaarten om dit niet te missen.

Dox (Unorthadox): artistieke regie, raps/vocals, spoken word poetry


Feadan McCall: dans

Yannick Hiwat: seven snare violin/viool

Christine Cornwell: viool

Lucija Gregov: cello

Mark van Kersbergen: drums

Bart Kropff: toetsen/Saxofoon

Mark Nieuwenhuis:  trompet

Seb Wrincq :  gitaar

John Konatty:  percussie/melodica

Dorien Dijkhuis:  poetry/ VR

Special guests:

Pax: raps/zang

Giorgos Lazakis: raps

Ike Krijnen: spoken word poetry

Jane The Soil: spoken word poetry

Over Boerderij Driebergen

Op 28, 29 en 30 juni opent Boerderij Driebergen haar poorten weer voor een weekend livemuziek in samenwerking met North Sea Round Town. Boerderij Driebergen, nog nét gelegen in Rotterdam en op 20 minuten fietsen van het centrum, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vaste locatie waar eigenaar Wibbine Kien en programmeur (en dochter) Paula Hoorn nu voor het vierde jaar op rij toptalent een podium bieden. En wát een podium! Verwacht dit jaar weer een met zorg geselecteerd interdisciplinair programma onder de hooiberg. Chef Valerie Kuster (voormalig eigenaar van Op Het Dak) verzorgt een dagelijks wisselend menu, speciaal afgestemd op de programma’s van het weekend. Reden genoeg om op de fiets te stappen en je onder te laten dompelen in natuur, muziek en geweldig eten.

foto: Maarten Laupman

Meld je aan voor de nieuwsbrief